Over Orbis Thuis

Orbis Verpleging en Verzorging
Orbis V&V bestaat onder andere uit 10 zorgcentra en een aantal nevenlocaties, gespreid gelegen over het gebied tussen Beek en Echt.

Orbis V&V beoogt de zorg zo dicht mogelijk bij de zorgbehoeftige oudere te brengen. Het zorgaanbod wordt zo goed mogelijk afgestemd op de individuele zorgvraag. Orbis V&V wil zorg bieden die kwalitatief verantwoord is, hetgeen inhoudt dat deze voldoet aan de individuele behoefte van de cliënt, tot het gewenste resultaat leidt en doelmatig wordt verleend.
Lees meer

Orbis Thuiszorg
Hét adres voor alle thuiszorg

Elke levensfase is bijzonder. Wij zijn er dan ook voor iedereen die thuis woont en onze zorg en ondersteuning nodig heeft. Er is een aanbod voor onder andere zwangere vrouwen, ouders met jonge kinderen, volwassenen en senioren.

Met ruim 650 gemotiveerde en deskundige medewerkers biedt Orbis Thuiszorg een breed pakket thuiszorgdiensten. Een pakket dat is afgestemd op de behoeften van de inwoners van de regio.
Lees meer

Orbis Huishoudelijke Hulp
Orbis Huishoudelijke Hulp is een grote organisatie met veel kennis maar die toch op lokaal niveau werkzaam is. Ons personeelsbestand bestaat uitsluitend uit professionele goed opgeleide medewerkers die uit uw eigen regio afkomstig zijn. Ons werkgebied bestaat momenteel uit 25 gemeenten in Midden- en Zuid-Limburg.

Voor meer informatie zie www.orbishuishoudelijkehulp.nl  

Orbis Jeuggezondheidszorg
Jeugdgezondheidszorg wil dat kinderen onbezorgd en gezond kunnen opgroeien tot zelfstandige en mondige mensen. Ons motto is: 'Alle kansen voor alle kinderen'. Om dit te bereiken werken wij samen met diverse partners. Wij vormen samen met deze organisaties de Integrale Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0 - 23 jaar.
Lees meer

Orbis Hulpmiddelencentrum
Bij Orbis Hulpmiddelencentrum kunt terecht voor het lenen, huren en kopen van verpleegartikelen en hulpmiddelen. Tevens bieden wij u informatie over de mogelijkheden voor thuishulp en een overzicht van cursussen van Orbis Thuis, waarvoor u zich ter plekke kunt inschrijven. Binnen onze winkel zijn ook Smeets Loopcomfort, Kersten Revalidatie techniek en Spronken Orthopedie gevestigd.

Wil je bij één van bovenstaande onderdelen werken kijk dan op onze vacaturesite voor actuele vacatures.

Disclaimer Copyright © Orbis 2014 | Orbis Medisch en Zorgconcern